adománygyűjtés

2018.02.12. 10:54

Segítő napot szerveznek Martonvásáron, Süle József családjáért

A januárban elhunyt Süle József emlékére szerveznek emléktornát és jótékonysági napot vasárnap. 

Bokros Judit

Süle József korábbi megyei pénzügyőr igazgató 42 évesen, súlyos betegség után január 2-án elhunyt. A Fejér Megyei Közgyűlés még tavaly indított adománygyűjtő akciót a gyógykezeléshez és a család megsegítésére. Ez a kezdeményezés február 15-éig folytatódik, immár utóbbi céllal. Süle József ugyanis három gyermeket hagyott maga után, ezért minden támogatás elkél.

Martonvásáron pedig február 18-án, vasárnap kézilabda emléktornát és jótékonysági napot szerveznek a Tóth Iván Sportcsarnokban. A program 9 órakor, a gyermekek tornájával kezdődik, ezt követi 10.50-től a Süle József emléktorna. A közönség 11.30-kor kutyás járőrbemutatót láthat, s lesz még egyebek mellett kézműves sarok, a helyszínen tűzoltó-, rendőr- és pénzügyőr autó. A jótékonysági süteményvásárhoz a felajánlásokat a védőnői szolgáltatóba várják. A belépés adomány jellegű, a napi bevétel teljes összegét a támogatott család kapja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában