Átvett megbízólevelek

2018.04.25. 11:40

Cser-Palkovics: a választás lezárult, jöjjön a munka!

A megye 1., 2. és 3 számú egyéni országgyűlési választókerületének képviselője átvette mandátumát.

B. Kiss László

Vargha Tamás és Törő Gábor – a régi-új képviselők

Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

Fehérváron az ünnepélyes eseményre kedden este, a városháza dísztermében került sor. Vargha Tamás, aki a Fejér megyei 1. számú országgyűlési választókerületben nyerte el a voksok többségét, a mandátumlevél átvételekor hangsúlyozta: parlamenti munkája során nemcsak azokat fogja képviselni, akik rá szavaztak, hanem – kivétel nélkül – minden fehérvárit.

Vargha Tamás és Törő Gábor – a régi-új képviselők
Fotós: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

Törő Gábor, aki ugyancsak a Fidesz–KDNP jelöltjeként indult, és ugyancsak többedszerre jutott be a parlamentbe Fejér megye 2. számú egyéni országgyűlési választókörzetében, a megbízás átvétele alkalmával köszönetet mondott a választást lebonyolító közszolgáknak, illetve azoknak az aktivistáknak, akik a kampány során segítségére voltak.

A következő ciklusban is – ígérte – igyekszik bejárni választókerületét, amelyhez Fehérvár egy része mellett közel 30 vidéki település is tartozik. A régi-új honatyákat köszöntötte Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere is, aki beszédében jelezte: a választás a két körzetben lezárult, jöjjön a munka!

Tessely Zoltán
Fotós: Ifj. Döme László

Ugyancsak kedden vette át a mandátumlevelet Tessely Zoltán, akit a Fidesz–KDNP jelöltjeként választottak meg ismét, a megye 3. számú – bicskei – egyéni országgyűlési választókörzetében parlamenti képviselőnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában