Program

2024.04.03. 19:00

Tavaszi zsongás Alapon

Két héten át nyuszit kereshettek kicsik és nagyok a településen. Nagyszabású nyuszikereső expedíciót indítottak az Alap Községért Egyesület tagjai, játékos kedvű kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

V. Varga József

A húsvéti ünnepeket megelőzően bárhol felbukkanhatott Alapon egy-egy nyulacska, amelyeket le kellett fotózni a megtalálónak – tájékoztatta lapunkat Szalai János Milán polgármester és Kiss Ágnes szervező.

Nagy sürgés-forgás jellemezte az Arany János Művelődési Ház ünnepi alkalmát is. A Tavaszi zsongásra érkező gyerkőcök először a kosárkáikat töltötték meg édességgel, majd a kézműves-foglalkozáson alkottak szebbnél szebb dolgokat. Színeztek, ragasztottak, tojást festettek. A szülők is csemetéikkel együtt élték meg a kreativitás örömét.

A locsolóbál körül évek óta az óvoda és mini bölcsőde szülői szervezete bábáskodik – így volt ez az idén is. A jótékonysági bál bevételét ezúttal is az aprónép támogatására fordítják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában