Választás

2024.04.24. 16:41

Összegyűltek a szükséges aláírások a Válasz Független Civilek polgármesterjelöltjének

Április 24-én, szerdán egy sajtótájékoztató keretében számolt be arról Juhász László a Válasz Független Civilek elnöke, polgármesterjelöltje, hogy az ajánlásgyűjtés első napján összegyűltek a szükséges aláírások.

Déri Brenda

Összegyűltek a szükséges aláírások a nyilvántartásba vételhez

Fotó: Déri Brenda / FMH-archív

Mint arról Juhász László hírt adott: összegyűlt a szükséges számú aláírás ahhoz, a helyi választási bizottság nyilvántartásba vegye, sőt annál sokkal több is. Mindemellett továbbra is szüksége van a székesfehérváriak támogatására, így továbbra is folytatják az aláírásgyűjtést, hiszen szeretne minél több választóval találkozni. 

Szili Csaba Gergely, a Válasz elnökhelyettese, megyei jelöltje hozzátette: az e hét pénteki kampányindító rendezvényük, amelyet este fél 7-től az Árpád fürdőben tartanak is jó alkalom lesz arra, hogy találkozzanak a szavazókkal. De emellett Juhász László ismerteti a programját, Kiss-Kónyi Botond a valódi civilségről fog beszélni, ő pedig a megyével kapcsolatban árul el részleteket. Ezentúl a rendezvényen sor kerül a visszahívhatósági szerződés aláírására is, melyben vállalják, hogy megválasztásuk esetén a ciklus közben is visszahívhatják őket a választópolgárok. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában