Frissen Fejérből

2024.04.22. 15:30

Önkéntes munkát szervezett az Öreghegyi Nyugdíjas Klub

Nyugdíjasok tették széppé idén is a Bory teret Székesfehérváron, az Öreghegyen. Az összetartó, városrészét szerető csoport tagjai bokrokat metszettek, gazt szedtek, gereblyéztek és sok szemetet gyűjtöttek a környéken.

Feol.hu

A nyugdíjas klub tagjai évek óta végzik az önkéntes munkát

Forrás: ÖKK

A nyugdíjas klub tagjai évek óta végzik ezt az önkéntes munkát, hogy hozzájáruljanak a közvetlen környezetük rendezéséhez és a város értékeinek megőrzéséhez. A környezetszépítő akció keretében most a Bory teret tették rendbe, de a nyugdíjas klub a Máriavölgyben a Mária-szobor környékén is rendszeresen kertészkedik és gazol.

Az ÖKK közleményéből kiderül, hogy a városrész önkormányzati képviselője, Östör Annamária minden évben támogatja a kezdeményezést, és - mint mondta - az öreghegyi közösség valóban összetartó, nagyon gondos. Kiss Lászlóné Kati, az Öreghegyi Nyugdíjas Klub elnöke kiemelte, hogy már több éve kijönnek a Bory-vár előtti térre, hogy szebbé tegyék a környezetet. Nagyon sokan járnak az Öreghegyre, így fontosnak érzik, hogy az idelátogató turistákat szép környezet fogadja a Bory téren és a Mária-szobornál is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában