Különleges kezdeményezés

2024.04.18. 18:13

Önkéntes munka a településért

Közösségépítő kezdeményezést hív életre Perkáta önkormányzata a Föld napjához kapcsolódóan április 20-án, szombaton.

Héjj Vivien

A perkátai kastély környezetét is megtisztítják az önkéntesek

Fotó: Elekes Gergő / FMH-archív

Perkáta önkormányzata közösségépítő jelleggel szemétszedésre és játszótér rekonstrukciós munkálatok elvégzésére invitálja a helyieket. A jól végzett munka után egy közös ebéddel koronázzák meg a közösség munkáját.

– A terület, amit megtisztítani szeretnénk, a kastély, annak kertje és az iskola területe. A játszótér rekonstrukció alatt pedig a homokozó rendbetételét, a fa játékok lazúrozását, illetve a József Attila utcai és a Széchenyi István utcai fa buszváró festését gondoltuk megvalósítani. Szeretettel várunk mindenkit, kortól, nemtől, érdeklődési körtől és minden mástól függetlenül – részletezi a nap terveit felhívásában az önkormányzat.

A szervezők biztosítják a szemetes zsákokat, a kesztyűt és a munkálatokhoz szükséges ecsetet, festéket, de aki teheti, természetesen hozhat magával eszközöket. Találkozó a Sportház előtt április 20-án, szombaton 8:00 órakor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában