Tour de Hongrie

2024.04.04. 13:00

Légy része a biciklis sorfalnak május 11-én!

Ahogy az korábban kiderült, idén is több megyei településen halad át a Tour de Hongrie, a Magyar Kerékpáros Körverseny útvonala. Az érintett települések közül Gyúró már készül arra, hogy méltón fogadja a falun keresztültekerő versenyzőket.

Borsányi Bea

Két éve Csákvárról indult az egyik etap

Fotó: Molnár Enikő

Fejér vármegyét a május 11-én sorra kerülő 4. etap érinti, azon belül is hét településen halad majd át a legnagyobb hazai kerékpáros körverseny nemzetközi mezőnye. Érintett Bicske, Felcsút, Alcsútdoboz, Etyek, Gyúró, Tordas és Martonvásár. Az időpont miatt Gyúrón korábban már bejelentették, hogy elhalasztják az idén 13. alkalommal megrendezésre kerülő BringaGyúrót. Emiatt azonban nem szomorkodnak, sőt nagyon is készülnek a Tour de Hongrie ezen versenynapjára. A községben várják azokat a jelentkezőket, akik beállnának abba a kerékpáros sorfalba, amelyet két helyszínen terveznek felállítani a településen.

A versenyzők a Bicskei-Kossuth-Rákóczi-Petőfi utcákon haladnak végig, ezeket szeretnék Gyúrón részben feldíszíteni, illetve ide szervezik a szurkolókból álló sorfalat is. A jelentkezésnek vannak kisebb feltételei: a biciklis sorfalhoz saját kerékpárral kell érkezni, lehetőleg BringaGyúrós pólóban, ha van otthon ilyen a korábbi évekről. Vállalni kell azt is, hogy – mivel a versenyterv szerint a versenyzők 13.48 órakor érnek Gyúróra - 13 óráig mindenkinek el kell foglalnia a sorfalban a helyét, amiben azonban csak az előre regisztráltak vehetnek részt (14 év alatti gyermek kizárólag szülői felügyelettel). Jelentkezni április 26-ig egy űrlap kitöltésével vagy a [email protected] e-mail címre küldött levélben lehet. Az űrlap megtalálható itt!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában