Frissen Fejérből

2024.04.05. 20:39

Csákváriak az országos döntőben: szép helyezéssel zárták az egészségügyi versenyt

A 2023 novemberében megrendezett területi versenyen kiváló – egészen pontosan első – helyezést értek el a csákváriak, így már akkor eldőlt: ők képviselik Fejér megyét a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara (MESZK) Országos Szervezetének országos döntőjében.

Szanyi-Nagy Judit

A csákvári csapat versenyzői balról jobbra: Tímárné Kis Andrea, Gulyás Máté, Bujdosó Eszter, Kovács Dóra

Fotó: MESZK

A tizenkettedik alkalommal megszervezett megmérettetésre április 5-én, pénteken került sor, a fővárosban. Az országos szakmai vetélkedő során először az elméleti tudásukat kellett megmutatniuk a versengőknek egy tesztlap kitöltésével, melyet egy gyakorlati feladatsor követett. Ezenkívül a zsűri külön értékelte és díjazta a csapatok bemutatkozását is – ez azonban nem volt része a verseny fordulóinak. A program játékos részében tájanatómia és a kamaráról szóló totó szerepelt.

Az eredményhirdetés pillanatai
Fotó: MESZK

Mint Lelkes Zsoltné Erikától, a MESZK Fejér Vármegyei Területi Szervezetének irodavezetőjétől megtudtuk, az A kastély angyalai nevet viselő csákvári csapat egy ponttal maradt le a dobogóról, vagyis végül a negyedik helyen végeztek. A megyét Tímárné Kis Andrea, Gulyás Máté, Bujdosó Eszter és Kovács Dóra képviselte. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában