Az ország előtt mutatkoznak be

2024.03.06. 11:00

Fejér vármegyei városba látogat a Kossuth Rádió országjáró műsora

A Kossuth Rádió országjáró műsorának legújabb állomása Fejér vármegye egyik elbűvölő városa, Enying lesz a hétvégén.

Hajdú Marianna

Illusztráció

Fotó: Imre György

Nem csak a Balaton közelsége miatt, de természeti szépségeivel, gazdag gasztronómiai kínálatával és kulturális eseményeivel is csalogatja a látogatókat Enying, március 9-én azonban az országos figyelem középpontjában tündököl a város. 
A Kossuth Rádió Országjáró műsora a helyi élet apró, mégis fontos részleteit, az itt élő embereket, közösségeket mutatja be következő adásában, akik tevékenységükkel hozzájárulnak Enying és a környék életének gazdagításához.

A műsor természetesen élőben, két részben: először délelőtt 10:00-tól 12:00-ig, majd délután 14:30-tól 17:30-ig lesz hallható. Az adás hallgatói megismerhetik Enying történelmi múltját, kulturális értékeit, és betekintést nyerhetnek a helyi gasztronómiai különlegességek világába is, amelyre a helyiek pogácsasütő versennyel is készülnek.

Az Országjáró műsor Enyingre látogatása nemcsak a városnak ad lehetőséget, hogy bemutassa értékeit, hanem a hallgatóknak is kedvet csinál, hogy személyesen is felfedezzék ezt a nagy múlttal rendelkező várost. 
Büszkék vagyunk rá, hogy a műsor Fejér vármegyéből, konkrétan Enyingről jelentkezik, és reméljük, hogy a bemutatkozás hozzájárul a város és megyénk turisztikai vonzerejének öregbítéséhez, még több látogatót csábítva a térségbe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában