Flyamatosan érkeznek az eredmények

2024.03.17. 13:05

Már biztos: a Dunaferr ipari gépészei nyerték a versenyt

Folyamatosan érkeznek a Szakma Kiváló Tanulója Verseny országos válogatójának az eredményei.

Feol.hu

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / DH

Ahogy arról a duol.hu már korábban is írt, a Rudas Közgazdasági Technikum irodai titkár tanulója, Horváth Mónika bekerült a legjobbak közé. Ebben a szakmában három diák bizonyíthat a fináléban, így a rudasos lány dobogós helye már garantált. A hegesztők, a magasépítő technikusok, a cukrászok, a kereskedelmi értékesítők és a logisztikai technikusok mezőnyében azonban nincs dunaújvárosi továbbjutó.

Mint a továbbiakban is írták a területi előválogató eredményei alapján is lehetett tudni, hogy az ipari gépészek mezőnyében biztos, hogy legalább két érmes helyet szereznek a Dunaferr Technikum és Szakképző Iskola diákjai, ugyanis a hat középdöntős közül öten a dunaújvárosi intézmény tanulói voltak. De mostanra az is bizonyossá vált, hogy mind a három dobogós hely a dunaferreseké lesz, ugyanis hárman jutottak az országos döntőbe: Horváth Csaba, Szemler Zoltán és Meleg Zsófia. 

A fentieken túl még két szakmában (autószerelő, burkoló) várhatók az eredményeket.



 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában