Tour de Hongrie

2024.03.06. 14:30

Ha ideje engedi, a brit kerékpáros ellátogat Zámolyra!

Kedden hozták nyilvánosságra a magyar kerékpáros körverseny, a Tour de Hongrie útvonalát, miközben szinte ugyanaznap megérkezett a brit versenyző, Mark Cavendish válasza is a zámolyi meghívásra.

Borsányi Bea

Mark Cavendish-t szívesen látnák Zámolyon az idén

Forrás: tdh.hu

Canvedish csapata, az Astana Qazaqstan Team titkárságára küldött elektronikus levelet a Zámolyi önkormányzat, miután hivatalosan is bejelentették, hogy a brit sprinterklasszis is részt vesz az idei Tour de Hongrie-n. Ebben meginvitálták, látogasson el a faluba magyarországi tartózkodása alatt és nézze meg a róla elnevezett buszmegállót. Cavendish csapatának sajtófőnökétől, Vitali Abramovtól megjött a válasz, melyben azt írják, szívesen eleget tesznek a kedves meghívásnak, amennyiben úgy alakul a program, ám a részleteket egyelőre még nem látják át, így ígérni is csak annyit tudnak, megpróbálják megszervezni a látogatást.

A Tour de Hongrie 4. szakaszának útvonala
Forrás: tdh.hu

A magyar körverseny útvonalát hétfőn hozták nyilvánosságra. A tervezett öt szakaszból a május 11-én, szombaton esedékes 4. szakasz érinti megyénket. A 166 kilométeres táv mezőnye idén is áthalad Bicskén, de érintik Felcsútot, Alcsútdobozt, Etyeket, Gyúrót, Tordast és Martonvásárt is. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában