Pódiumbeszélgetés

2024.02.20. 15:03

Miniszterek a Pannónia Szívében: Navracsics és Szijjártó is érkezik!

Martonvásár polgármestere percekkel ezelőtt jelentette be közösségi oldalán, hogy a következő hetekben igencsak illusztris vendégeket lát vendégül a város. Szabó Tibor hangsúlyozta, így már most érdemes feljegyezni a naptárba az időpontokat.

Kecskés Zoltán

Február 29-én, csütörtökön Navracsics Tibor érkezik Martonvásárra.

Fotó: Magyar Nemzet / Archív

Február 29-én, csütörtökön 18.30-kor Navracsics Tibor  közigazgatási és területfejlesztési miniszter és a Harrach Péter, a KDNP frakcióvezető-helyettese, a Magyar Kereszténydemokrata Szövetség elnöke, a Nemzeti Emlékhely és Kegyeleti Bizottság elnöke látogat a Pannónia Szívébe, a Brunszvik-Beethoven Kulturális Központba, hogy egy pódiumi beszélgetés keretében Horváth Bálint alpolgármester kérdezze őket az aktualitásokról. A martonvásári polgári est házigazdája Tessely Zoltán, a Pannónia Szíve térség országgyűlési képviselője, a város szülöttje lesz. 

Mindemellett egy másik fontos időpontra és személyre is felhívta a figyelmet Szabó Tibor polgármester: „Március 12-én, kedden este Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter úr lesz a vendégünk!"

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában