Útfelújítás

2024.02.16. 13:00

Jövő hónapban indulhat a kivitelezés

A pályázati támogatásnak köszönhetően a tervek szerint a következő hónapban elkezdődhet három perkátai utcában az útfelújítási munkálatokhoz kapcsolódó kivitelezés.

Héjj Vivien

Több útfelújításhoz kapcsolódó projekt elindulhat az elkövetkező időszakban

Fotó: Elekes Gergő / Archív

Belterületi közutak fejlesztésére nyert támogatást Perkáta önkormányzata: a pályázatnak köszönhetően a Dózsa György út és a Peking utca egy szakasza, illetve a Széchenyi István utca felújítása valósulhat meg. A projektnek köszönhetően 1797 méter buszforgalmi út újulhat meg.

Az önkormányzat híradása szerint a kivitelezési munkálatok várhatóan márciusban indulnak, s azzal párhuzamosan – egy másik projekt keretein belül – két gyalogátkelőhely kialakítására is lehetőség van: az egyik az általános iskola előtt könnyíti meg az átkelést, a másik a Saint-Maximin út Dózsa György útra merőleges szakaszán létesül, biztonságosabbá téve a gyalogosok közlekedését.

A pályázat részeként új parkolók épülnek a bölcsőde környékén és a gyógyszertár előtt, ezek pontos kivitelezési időpontjáról a későbbiekben ad tájékoztatást az önkormányzat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában