Képek az új óvodáról

2024.02.06. 08:00

Ilyen az új velencei bölcsőde, óvoda - mutatjuk! (Galériával)

Megnéztük a hosszas huzavona után működési engedélyhez jutott új velencei bölcsődét-óvodát. Huszonnégy gyermek számára lesz itt hely, de megeshet, ennél is hosszabb a várólista.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Mint ahogy arról már igen sokszor cikkeztünk, az új velencei bölcsőde-óvoda engedélyeztetése jelentősen elhúzódott, majd múlt héten bejelentette az önkormányzat: megkapták a működési engedélyt. Ezt követően pedig, a sukorói bölcsőde-óvoda példájából kiindulva, Velence vezetése is úgy döntött, a hivatalos átadó előtt megnyitja az intézményt az érdeklődők előtt. Február 5-én erre sor is került.

Az épületen már fent vannak a zászlók és dekorációk, az érkezőket pedig Gerhard Ákos polgármester fogadta az előtérben. Mint a feol.hu-nak elmondta: hosszú idő után volt lehetőség megnyitni az intézmény.

- Huszonnégy gyereknek lesz lehetősége ide bekerülni – fogalmazott. - A működési engedélyt megkaptuk múlthéten. Sok mindennek kellett megfelelnie a bölcsinek. Voltak nehézségeink, de ezeket rugalmasan kezeltük – tette hozzá, ahogy azt is: a tervek szerint március 1-jével nyit meg az intézmény, addig megtörténhetnek a beiratkozások is.

Fotó: S. Töttő Rita / Fejér Megyei Hírlap

Az új épület két szintes: az alsó szinten található két csoportszoba, középen egy mosdóval, mellette konyhával. Az emeleten öltözők, mosdók, mosókonyha, iroda, raktár és fejlesztő szoba kapott helyet.

 

A képre kattintva lapozható galéria nyílik:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában