Megkapták a működési engedélyt

2024.02.01. 20:00

Sok probléma után kaphatott engedélyt a velencei bölcsőde

Hamarosan nyithat az új velencei bölcsőde és óvoda. Hosszú hónapok huzavonája után kaphatta meg az engedélyeket a fenntartó önkormányzat.

S. Töttő Rita

Fotó: S. Töttő Rita / FMH-archív

Ha januárban nem is nyithatott meg, de februárban sor kerülhet az új velencei nevelési intézmény megnyitására. A velencei önkormányzat tájékoztatta a lakosságot: megkapták a Velencei Meseliget Óvoda-Bölcsőde működési engedélyét.

Mint ismeretes és többször is megírtuk, a pályázati támogatásból megvalósult intézmény kivitelezése során számos probléma merült fel, amelyek miatt nem kaphatta meg a működési engedélyeket a bölcsőde-óvoda. Ezek a problémák hosszas egyeztetések és kivizsgálások után oldódtak csak meg, ennek köszönhető, hogy hosszú ideig váratott magára az engedélyezés.

Az önkormányzat egyelőre annyit közölt a régóta várakozó velencei családokkal, hogy megnyitással, beiratkozással kapcsolatosan később adnak tájékoztatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában