Készüljön fel időben!

2024.01.17. 15:00

Hálózatfejlesztés miatt vízhiány várható a Fejér vármegyei településen

A Fejérvíz Zrt. hálózatfejlesztési munkái miatt várhatóan vízhiány lép fel január 18-án Kőszárhegyen!

Hajdú Marianna

A Fejérvíz Zrt. Déli üzemmérnökségének tájékoztatása szerint csütörtökön, a Dózsa György utcában hálózatfejlesztési munkák miatt számíthatnak a lakosok vízhiányra. A munkálatok 9:00-tól 13:00-ig tartanak, ezalatt az időszak alatt jelentős vízellátási korlátozások várhatóak.

A vállalat kéri a lakosságot, hogy készüljenek fel a várható kellemetlenségekre, és gondoskodjanak előre elegendő vízmennyiségről a háztartásokban. Mint a szolgáltató tájékoztatásából kiderül, a munkálatok ideje alatt a szolgáltatott ivóvíz opálossá válhat, azonban ez az állapot nem jelent egészségügyi kockázatot. Az ezt okozó anyagok kiülepítése után a víz ismét fogyasztható lesz.

A szolgáltató minden érintettől türelmet és megértést kér a munkálatok idejére, és további információkat a helyi ügyfélszolgálaton keresztül biztosít. A cég elkötelezett amellett, hogy a lehető legrövidebb időn belül helyreállítsa a megszokott vízellátást, és minimalizálja a lakosságot érintő kellemetlenségeket.Ígérik, hogy a munkálatok befejezése után a vízellátás várhatóan a megszokott módon fog működni.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában