Munkálatok kezdődnek

2023.12.14. 11:22

Felmarják a kopóréteget a Perkátára vezető bekötőúton

Az önkormányzat tájékoztatása szerint december 14-én, csütörtökön megkezdődnek a 62-es bekötő út kopórétegének felmarási munkálatai.

Héjj Vivien

Fotó: Illusztráció/pexels.com

A munkálatok elvégzését az út leromlott állapota indokolja, ez lehet az első lépés ahhoz, hogy a későbbiekben új aszfaltréteg kerülhessen a bekötőútra.

– Az út felmaratása ideiglenes megoldás, ezt mi is tudjuk, azonban jelenleg az út teljes aszfaltozását nem engedheti meg magának az önkormányzat A mostani munkálatok így is több millió forint többletkiadást jelentenek – fogalmazott a munkálatok kapcsán Oláh István polgármester, aki kifejtette: 11 évvel ezelőtt, az új elkerülő út átadásakor ígéretet kapott a falu a bevezető út javíttatására, ám ez sajnálatos módon nem valósult meg.

Az érintett szakasz 2022 nyarán került az önkormányzat tulajdonába, majd az idei évben a bekötő utat két helyrajzi számra bontották annak érdekében, hogy a jövőben akár két kisebb pályázati lehetőség segítségével megvalósulhasson az út felújítása.

Az önkormányzat kéri a lakosokat, hogy a munkálatok ideje alatt az érintett szakaszon körültekintően közlekedjenek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában