Frissen Fejérből

2023.12.02. 10:54

Elmarad a december harmadikára tervezett Ölelés az elfogadásért elnevezésű rendezvény

A várható kedvezőtlen időjárási körülmények miatt elmarad a december harmadikára tervezett Ölelés az elfogadásért elnevezésű rendezvény. Az új időpontról később adnak tájékoztatást a szervezők.

Németh Krisztián

Fotó: FMH-archív (Nagy Norbert)

A flashmob keretében tavaly mutatták meg először az épek és fogyatékkal élők, hogy nincsenek különbségek, bárki lehet tehetséges valamiben: az érintett családok, szimpatizánsok az Országalmánál találkoztak, melyet ép és sérült emberek közösen öleltek körül, majd a Városház téren felállított színpadon, különböző csoportos, illetve egyéni produkciók, meglepetés vendégek vártak mindenkit.

Fájó szívvel, de hallgatva a tegnap esti megkeresésekre az Ölelés az elfogadásért elnevezésű rendezvényt lemondom. Sajnos az időjárási körülmények, és a műsor hossza indokolja, hogy mindenkire tekintettel ezt most megtegyem. A fogyatékossággal élőket támogató intézmények jelezték felém, hogy nem szeretnének ebben az időben és a hidegben így sokáig kint tartózkodni, ami teljesen érhető, ráadásul éppen megint sok a beteg az egyes intézményekben. - olvasható Kovács Szilvia közleményében.


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában