Megvan az időpont!

2023.11.10. 15:30

A Mikulás hozza a bogárdi sportcsarnokot

Ahogy néhány nappal ezelőtt megírtuk elkészült az új, 400 fő befogadására alkalmas sportcsarnok. Ma pedig már az is kiderült, mikor adhatják át az 5-ös választókerület – Varga Gábor országgyűlési képviselő területén – egyik legfontosabb sportkomplexumát.

Kecskés Zoltán

Meg van az ünnepélyes átadó dátuma: december 6-án adják át a sárbogárdi létesítményt.

Fotó: Békési József

– Fantasztikus létesítmény, amelyet már nagyon régóta vár Sárbogárd. Egy hosszú út végén járunk és már csak az utolsó simítások vannak hátra, úgynevezett tesztidőszakban vagyunk. A beruházás előkészületi munkálatai még 2015-ben megkezdődtek, míg a beruházás kivitelezése, gyakorlatilag egy évig tartott. Igazán büszkék lehetünk a sportcsarnokra Sárbogárdon és Dél-Fejérben is, amely nemcsak a különböző sportoknak – kispályás foci, kézilabda, kosárlabda, röplabda, egyebek – otthona lesz, de rendezvénycsarnokként is működhet – mondta néhány nappal ezelőtt a FEOL-nak Sükösd Tamás polgármester. Állami támogatásból, több mint 2 milliárd forintból épült fel.

Ma pedig az is kiderült, hogy a multicsarnok hivatalos átadójára december 6-án, délelőtt 11 órakor kerül sor. Közreműködik Schmidt Ádám, a Honvédelmi Minisztérium sportért felelős államtitkára.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában