Tragikus buszbaleset

2023.10.25. 12:18

Seregélyes önkormányzata elsők között segített a buszbaleset áldozatainak

A szerda reggeli buszbaleset kórházi ellátást nem igénylő sérültjeinek hazaszállításában elsők között nyújtott segítséget Seregélyes önkormányzata.

Héjj Vivien

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Amint arról beszámoltunk szerdán a hajnali órákban árokba csapódott egy utasokkal teli busz a 6228. számú út Seregélyes és Sárosd közti szakaszán. A balesetben érintett utasoknak elsők között nyújtott segítséget Seregélyes önkormányzata.

– Fél hat környékén hívott a katasztrófavédelem, hogy felborult egy busz a falu határában. Hantos-Nagylók-Sárosd felől jött, ha jól tudom ötven személyt szállított. Azon emberek elhelyezésében kérte a katasztrófavédelem az önkormányzat segítségét, akiket a mentő nem szállított el. Kinyittattam a művelődési házat, az emberek szállítására a helyszínre küldtem a falu kisbuszát. Végül 13-14 főt kellett volna elhelyeznünk, de ők inkább haza szerettek volna menni, így a kisbusz őket hazaszállította a környező falvakba – mondta érdeklődésünkre Horváth Sándor Seregélyes polgármestere.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában