Frissen Fejérből

2023.09.05. 14:24

Már aszfaltoznak: hamarosan megnyílhat az Irányi Dániel utca? (videóval)

A márciusi zsákutcává alakítást követően kedden megkezdték az Irányi Dániel és a Móri út találkozásának aszfaltozását. Ha megnyílik, az nagy segítséget jelent majd az erre közlekedni próbálóknak.

Házi Péter

Fotó: NZP / FMH

A Móri út igen komoly, milliárdos felújításával összefüggésben zárták le még március 10-én az Irányi Dániel utca Móri út felé eső végét. Ha már az utat felbontották, a közműveket is kicserélik, illetve felújítják, így itt például a szennyvízcsatornát, de az ivóvízvezetéket is cserélték az elmúlt hónapokban.

A helyszínen járva fontos és örömteli változásról számolhatunk be, hiszen kedden megkezdték a kereszteződés aszfaltozását, amiből arra lehet következtetni, hogy hamarosan elkészül ez a szakasz és így várhatóan az Irányi Dániel utca is hamarosan megszűnik zsákutca lenni. Ez sokat segíthet majd az arra autózóknak, hiszen a Mészöly Géza és Malom utca találkozása is le van zárva jelenleg, mint ahogy a Honvéd utca is zsákutca a Móri út irányában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában