Marsra magyar!

2023.09.13. 20:00

Ingyen sétálhat a Marson a hétvégén, hétfőtől pedig folytatódik a sorozat!

Hogy minél több magyar juthasson el a Marsra, szeptember 15-17. között, azaz a héten péntektől vasárnapig ingyen lehet bebarangolni a Balás Jenő Bauxitbányászati Múzeum és Földtani Park Geológiai Látogatóközpontot Gánt Bányatelepen.

Borsányi Bea

Fotó: FMH-Archív / FG

Szeptember 18-án folytatódik a Magyar Telekom és a KMH által gyártott Marsra magyar! című sorozat második etapja, amelynek új epizódjait is a legnagyobb videómegosztó csatornán lehet megtekinteni. Hogy végül sikeres lesz-e a Hajnal-Vasad Kft. Mars-expedíciója, az később kiderül, de aki most szeretne egy Marsbéli tájon barangolni, az a sorozat folytatásának apropóján, a telekommunikációs cégnek köszönhetően, ezen a hétvégén ingyen megteheti ezt az Európában egyedülálló gánti terepen, ahol egykor bauxitkitermelés folyt. Ezzel egyidőben megtekintheti a bauxitbányászat emlékeit is a múzeumban. 

Fotó: FMH-Archív / FG

Ami a sorozatot illeti, a második évad szeptember 18-tól indul útjára, amely ezúttal is felhőtlenül kínos pillanatokat és ismert színészek sokaságát ígéri. Az állandó szereplők – Csőre Gábor, Stefanovics Angéla, Badár Sándor, Gyöngyösi Zoltán, Edvi Henrietta, Földi Csenge, Német Klára – mellett lesznek régi visszatérők és vendégszereplők is, többek között Mucsi Zoltán is feltűnik majd.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában