A héten esküt tehet az új testületi tag

2023.09.12. 17:30

Hat fővel folytatja a munkát a szári képviselő-testület

Eldőlt, hogy a két lemondott szári képviselő helyére csak egy lép. Huszár Veronika vállalta a munkát a faluért, péntek délután át is vette a megbízólevelét a Helyi Választási Bizottság elnökétől.

Borsányi Bea

Fotó: Archív (PT) / Fejér Megyei Hírlap

Az új képviselő a következő testületi ülésen tehet esküt és kezdheti meg a munkát Száron – jelentette be közösségi oldalán Németh Norbert polgármester. Mint azt a feol.hu is megírta, augusztus végén a szári képviselő-testület két tagja, Lantos József és Orbán Zsolt néhány napos eltéréssel adta be lemondását és fejezte be képviselő-testületi munkáját. A polgármester bejegyzésében megköszönte eddigi tevékenységüket, amelyet a község érdekében végeztek és arra is emlékeztetett, hogy Lantos József nevéhez fűződik többek között a játszótér megépítése, míg Orbán Zsolt nevéhez a műfüves focipálya létesítése. 

A szári képviselő-testület a továbbiakban a polgármesteren felül öt képviselővel folytatja a munkát a jövő évben esedékes választásokig. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában