Frissen Fejérből

2023.09.27. 10:17

Fehérvári Lecsófőző: felszabadult néhány hely, újra nyitott a jelentkezés!

Két időpontot kell újonnan megjegyezni: szeptember 29., péntek 10 óra és október 1., vasárnap 9 óra.

Szanyi-Nagy Judit

Évről évre tömegeket vonz a lecsófőző verseny

Fotó: Archív (Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap)

Utóbbi a Fehérvári Lecsófőző Vigasság új dátuma, miután az eredetileg szeptember 23-ára, szombatra tervezett rendezvényt az akkorra jósolt (és be is vált) rossz idő miatt bő egy héttel eltolták. Mint lapunkban megírtuk, azoknak, akiknek az új időpont nem megfelelő, a nevezési díjat, cégek esetében pedig az alapdíj árát a szervezők visszafizetik. Az ezzel kapcsolatos igényt szeptember 27-én 12 óráig lehetett a [email protected] e-mail-címen jelezni.

A rendezvény áthelyezésével egy időben azonban főzőhelyek is felszabadultak, ugyanis többeknek nem megfelelő az új időpont. Az önkormányzat tájékoztatása alapján a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ magánszemélyek és cégek jelentkezését is várja a www.fehervariprogram.hu/lecso oldalon. Kiemelték: a jelentkezés nem a megszokott, térképes felületen történik, a megadott linken az érdeklődők azt tudják beállítani, hogy hány helyet szeretnének vásárolni. Ezután az SZKKK szervezője felveszi a kapcsolatot a jelentkezőkkel, hogy egyeztesse a részleteket.

A közlemény szerint a cégek, vállalkozások a céges alapcsomag és a céges kiegészítő csomag közül választhatnak. A felületen meg kell jelölni, hogy átutalással vagy készpénzzel kíván-e fizetni a jelentkező. Mindkét esetben meg kell adni a számlázási adatokat, ezek alapján készül majd a számla, amelyet a megadott e-mail-címre küldenek ki a szervezők. A számla befizetésére szeptember 29., péntek 12 óráig van lehetőség.

S ne feledjék: bár a helyszín maradt a Zichy liget környéke, a Móri út felújítása miatt a Dózsa György út – Zichy liget – Szekfű Gyula utca – Ányos Pál utca – Benyák Bernát utca – Ősz utca lett az új főzőterület.

További információ Harcos Edinától (SZKKK) a 06-70/642-2870-es telefonszámon, vagy a [email protected] címen keresztül kérhető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában