A Vértes Kapuja

2023.08.15. 15:30

Arculatépítés: saját logóval állt elő a község

Szatyron, póló, re-poháron is megjelent a település logója, amivel a múlt heti Zámolyi Napokon találkozhatott először a község lakossága. A rajz melletti feliraton ez olvasható: Zámoly a Vértes kapuja.

Borsányi Bea

A szombati rendezvényen árulták először a logóval ellátott termékeket

Fotó: Image Watermark Studio

- A mottó talán nem teljesen egyedi és nem is mi találtuk ki, de úgy gondoltuk, ránk biztosan igaz, hiszen valóban a Vértes lábánál fekszik a település – mondta a feol.hu-nak Baboth Dóra, helyi művelődésszervező, a logó megalkotásának ötletgazdája, egyben tervezője.

A logo kitalálása és éltere keltése egyfajta arculatépítésnek - ahogy manapság mondani szokták – a része. Magyarán, hogy legyen valami egyedi, ami a településhez köthető, amivel meg lehet jelenni a község határain kívüli rendezvényeken is, illetve amivel a zámolyiak megmutathatják, büszkék arra, hogy a faluban élnek. 

Zámolyi vászontáskával is lehet már vásárolni menni
Fotó: Szabó István

A rajzon a Vértes magaslatai, az erdőket szimbolizáló fenyőfák és dombok között futó út látható és színeiben is igyekszik visszaadni Zámoly címerének a színeit, az aranyat és a zöldet. Ez a logo került rá vászontáskákra, környezetebarát re-poharakra, pólókra, valamint arra a hűtőmágnesre is, amin a tavalyi fotópályázat legjobb képeiből összeállított montázs látható. A termékeket elsőként szombaton lehetett megvásárolni a focipályán tartott rendezvény ideje alatt. – Úgy tűnik, a logó sikert aratott, mert a berendelt készlet fele el is fogyott a hétvégén. Tervezzük, hogy folyamatosan árusítjuk majd ezeket, de hogy az eddigiek mellett milyen logózott termékeket lehet majd kapni, még nem dőlt el – árulta el Baboth Dóra.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában