Összegzés

2023.06.12. 13:51

2022-ben 12500 óra szolgálat a Székesfehérvári Városi Polgárőrség mérlege

A Székesfehérvári Városi Polgárőrség a Palotavárosi Tavaknál megtartotta közgyűlését, amelyen 85-en részt vettek. Pintér László beszámolt a 2022-ben végzett sokrétű tevékenységükről.

Forrás: Fejér Vármegyei Polgárőr Szövetség

Elmondta, hogy összesen 12 500 óra szolgálatot teljesítettek a megyei jogú városban. Az együttműködő szervekkel, szervezettel jó kapcsolatot alakítottak ki. A rendőrséggel, az önkormányzattal, a katasztrófavédelemmel, a Magyar Postával, a NAV VÁM és Pénzügyőrséggel, a Magyar Labdarúgó Szövetséggel, a MOHOSZ-szal, a vadászokkal, a mezőörökkel. Kölcsönösen segítették, támogatták egymás munkáját.

Tevékenyen részt vettek az illegális migráció elleni fontos határvédelmi feladatok ellátásában is.

A megyeszékhelyen különböző rendezvényeket biztosítottak. Folyamatos szolgálatokkal ellátták a székesfehérvári köztemetők védelmét.

Forrás: Fejér Vármegyei Polgárőr Szövetség

Helesfai Marcell középiskolai tanár, a városi polgárőrség oktatási felelőse szólt az időszerű feladatokról.

A közgyűlésen Pintér László öt főnek gyújtott át a 30 éves kiemelkedő szolgálatukért Emléklapot. Huszonöt éves szolgálatukért tízen, 15 évesért tizenketten, 10 évesért ugyancsak tizenketten vehették át a jubileumi Emléklapot.

Szerző: Csató József

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában