Szerencse, hogy nem sérült meg senki sem

2023.05.02. 18:09

A kerékpárosnak könnyen az életébe kerülhetett volna a szabálytalan haladás – videó

Egyesekből értetlenkedést, míg másokból felháborodást váltott ki az a közösségi médiában terjedő videó, melyben egy autós fedélzeti kamerájával rögzítette a szabálytalankodó biciklist.

Déri Brenda

Forrás: Pexels.com

A videón jól látszik, talán még azok számára is, akik nem jártasak Fehérváron, hogy a kerékpárosnak semmi keresnivalója nem volt az út azon szakaszán. A videót közzétevő olvasónktól megtudtuk, hogy az esetet Székesfehérváron, a 7-es főútról a Móri útra lehajtó sávban rögzítette május 1-én, hétfőn. Többen megjegyezték, hogy azon a szakaszon elég gyakran közlekednek a biciklisek, sőt az egyik hozzászóló szerint múlt pénteken ugyanazt a kerékpárost látta a lehajtónál, mint, aki a videóban is szerepel, bár ezt azért nehéz lenne megállapítani. Mindenesetre, nem árt óvatosabban és körültekintőbben közlekedni az arra járóknak, ha valóban gyakori a szabálytalanul haladó kerékpáros abban a lehajtó sávban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában