Nagy volt a meglepetés!

2023.04.24. 19:02

Ez a cuki papagáj röpült be egy harmatosvölgyi lakásba

Keresik a "csavargó" kismadár gazdiját, eltévesztette a házszámot!

Horváth-Buthy Lilla

Fotó: Olvasó

Már több százan keresik a képen látható, eltévedt papagáj gazdáját. Maroshegy városrészben, a Harmatosvölgy lakóparkban véletlenül, vagy a felfedező körútja végeztével más nappalijába repült be, a bejelentett lakóhelyén pedig bizonyára már nagyon keresik. Az ideiglenes megtaláló, László, most a közösségi oldalt hívta segítségül, ahonnan a legviccesebb kommentet mindenképp be kell itt idéznünk: "csak kérdezzétek meg, ki a gazdája!" Probléma megoldva! Úgy tudjuk, a papagáj makacs, s nem árulta el. 

Hamar megkedvelték a barátságos látogatót
Fotó: Olvasó

A feol.hu érdeklődésére viszont az új "lakótárs" elmondta: - A gazdi eddig nem jelentkezett. Egy barátunkhoz került, de ha jelentkezne a gazdája, visszahozzák. A kismadár nagyon barátságos, kedves volt, hamar megkedveltük. 

Így hát önöket is arra kérjük, aki tudja ki a díszes tollas igazi családtagja, ki égre földre keresi már a felfedezőt, írja meg kommentben a közösségi oldalunkon! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában