Az időjárás közbeszólt

2023.04.06. 14:18

Elmarad a seregélyesi gokartos felvonulás és húsvét

Pénteken 11 órától gokartos felvonulás lett volna Seregélyesen, a SER-Ringen pedig egész nap színes húsvéti programokkal várták volna az érdeklődőket: először lett volna ilyen rendezvény a településen. Az esemény sajnos elmarad.

Tihanyi Tamás

Hiába terveztek nagyszabású programot, a rossz idő miatt holnap garázsban maradnak a seregélyesi gokartok

Fotó: Tihanyi Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A programok között egyebek mellett főzőverseny, mindenféle gyermekes program, bábszínház és akadálypálya is szerepelt, azonban Mihályi Norbert, a SER-Ring Extrém Gokartpark vezetője arról volt kénytelen tájékoztatni szerkesztőségünket, hogy a rendezvényt a holnapi rossz időjárási körülmények miatt kénytelenek egy ma még bizonytalan, későbbi időpontra halasztani.  

Az eseményhez adománygyűjtés is kapcsolódott, csomagolt tartós élelmiszert, higiéniai termékeket, tisztálkodási szereket, már nem használt, de jó minőségű játékokat és hasonló állapotú ruhaneműt vártak a létesítmény nyitvatartási idejében, már március 27-től a mai napig. Elsősorban helybéli rászorulóknak szándékoztak így segíteni: az összegyűlt adományokhoz a létesítmény is hozzájárult a maga ajándékaival, melyeket a helyi – a Baptista Szeretetszolgálat által fenntartott – általános iskola közreműködésével juttatják majd el azokhoz, akiknek ez nagy segítséget jelent.  

Seregélyes külterületén, az Újfalusi úton avatták fel az ország második legnagyobb gokart és technikai motoros pályáját, a SER-Ringet, egy 1025 méter hosszúságú, 6 és fél, 10 méter szélességű pályát, amelyen összesen tizenhat kanyar várja azokat, akik a közlekedők szerencséjére nem az országutat választják arra, hogy kiéljék száguldásra való hajlamukat.  

Mihályi Norbert elmondta: nagyon sajnálják, hogy így kellett dönteniük, keresik a legközelebbi, legalkalmasabb időpontját az első seregélyesi gokartos felvonulás és az ahhoz kapcsolódó programok megrendezésének.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában