A pályázat hamarosan zárul

2023.04.12. 11:30

Április 14-ig lehet pályázni online a Virágos Székesfehérvárra - csak fehérváriaknak!

Ahogy azt korábban megírtuk április 3-án indult a Virágos Székesfehérvár pályázati időszaka, amit a helyi önkormányzat és a városgondnokság immáron 13 éve támogat.

Déri Brenda

Fotó: Fehér Gábor / FMH-Archív

A kezdeményezés célja, hogy a megyeszékhely minél inkább megszépüljön és virágba boruljon, mindeközben támogatva a virágosítási és növényültetési törekvéseket. Az idei regisztrációs időszak április 14-én, e hét pénteken jár le. Eddig van lehetősége benyújtani pályázatát online azoknak a fehérváriaknak, akik szeretnének részt venni a programban. Az Önkormányzati Kommunikációs Központ tájékoztatása szerint a sikeres jelentkezés és időpontfoglalás után május 15-től az Oázis kertészet előtti parkolóban lehet átvenni a növényeket. 

A pályázatot a www.varosgondnoksag.hu/viragosfehervar oldalon lehet benyújtani, amihez szükség lesz a pályázó lakcímkártyával igazolható lakcímére, hiszen csak székesfehérvári lakosok jelentkezhetnek. Illetve fontos, hogy egy ingatlanra csak egy darab pályázat nyújtható be. Abban az esetben, ha valaki nem valós, igazolható lakcímmel pályázik kizárásra kerül a következő évi pályázatból. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában