Frissen Fejérből

2023.03.05. 09:18

Ünnepelt a Rotary Club Székesfehérvár

Alapításának 5. évfordulóját is ünnepelte idei – negyedik - jótékonysági bálján a Rotary Club Székesfehérvár.

S. Töttő Rita

Fotó: FMH-archív

A nemzetközi Rotary klubok példájára Fejér megyeszékhelyén is megalakult öt éve a Rotary Club Székesfehérvár, melynek fő célja a különböző szegmensekből érkező jó szándékú, másokért tenni akaró emberek összefogása. Munkájuk, tevékenységük egyfajta humanitárius szolgálat, céljaikat éppen ezért mindig jótékonysági alapokon határozzák meg. Így van ez a székesfehérvári szervezet életében is, amely most szombaton tartotta negyedik jótékonysági bálját. A rendezvény bevételéből szándékaik szerint továbbra is a tehetséges gyermekeket támogatják, a klub 2019-ben alapított ösztöndíjprogramján keresztül, továbbá hozzájárulnak a Székesfehérvári Hermann László Zeneiskola zongoraparkjának felújítási költségeihez.

Lengyel Zsófia, fehérvári parasportoló, kommunikációs szakember, a Székesfehérvári Önkormányzat Esélyegyenlőségi referense, a Mindenki Képes Egyesület ügyvezető igazgatója volt a rendezvény háziasszonya.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában