Székesfehérvár

2023.02.23. 18:30

Szemét, betontörmelékek és letiport, saras ’zöldterület’ – állapotok a Skála mögötti tereken

Ilyen látvánnyal találkozhatnak azok, akik mostanában a Skála mögötti terekre tévednek, azaz a Pilinszky János, a Radnóti Miklós és a Csanádi Imre térre.

Déri Brenda

Fotó: Déri Brenda / FMH

Ismét a közösségi oldalon bukkantunk egy részletes leírásra, melyben arról panaszkodik egy helyi, hogy jelenleg milyen állapotok uralkodnak az említett városrészen. Írásában számos olyan problémát megfogalmaz, mint például a korhadt, kidőlt fák, kifolyó sár a betonra, a többszörös csőtörés következtében megsüllyedt útburkolat vagy a parkolóhely hiány miatt felparkolás a füves részekre.Fot

Fotós: Déri Brenda / FMH

A poszt írója állítja többször is jelezték mindezeket az illetékeseknek és területrendezést is kértek. Ennek okán megkerestük a Városgondnokság vezetőjét, Bozai Istvánt, aki elmondta, hogy részükről füvesítés várható az említett területeken. Ami pedig a szemét és a romok eltakarítását illeti, általánosságban elmondható, hogy a Városgondnokság folyamatosan tisztítja a közterületeket. Ugyanekkor fontos megjegyezni, hogy sok esetben azok tehetnének a legtöbbet a fennálló helyzet ellen és szépíthetnék saját környezetüket, akik ott élnek. 

Továbbá a bejegyzésben leírták még, hogy nemrég az önkormányzat munkatársai kint jártak a helyszínen és ismertették a várható terveket.

– A városrész önkormányzati képviselője járt kint a helyszínen, javaslatait a héten eljuttatta a Közlekedési Irodára, amelyet a szakemberek végignéznek és véglegeznek. Ezt követően tájékoztatást fogunk adni a tervezett esetleges intézkedésekről – mondták a feol megkeresésére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában