Frissen Fejérből

2023.02.13. 16:00

Meseparádé a nádasdladányi könyvtárban

Mese, játék, habos kakaó - ez mind várta a gyerekeket a községi könyvtárban hétvégén, no meg egy jó kis közös szórakozás.

Hajdú Marianna

Mesével várta Zilahy L. Ágnes írónő a gyerekeket szombaton délután, a Község könyvtárába

Forrás: Közösségi oldal

Szombat délután ismét megtelt a könyvtár élettel. Író-olvasó találkozóra gyűltek össze a három és tíz év közötti gyerekek.

Frász bácsi és más bajok című könyv szerzője, Zilahy L. Ágnes várta a kicsiket a nádasdladányi könyvtárban, ahova több mint harmincan érkeztek, hogy közelebbről is megismerkedjenek Frász bácsival.

Az írón nevéhez több gyermekkönyv is fűződik, és az a hétvégi esemény is kifejezetten a gyerekek részére szerveződött. A meghívott vendég főként a 3-10 éves gyerekeket szólította meg a beszélgetés és a játék során. 

A felejthetetlen hangulathoz hozzájárult az interaktív meseolvasás, a sok játék és a közös éneklés is. A találkozó végén pedig habos kakaóval és meleg teával frissülhettek fel jelenlévők. Természetesen a közös fényképezkedés és a könyvek dedikálása sem maradt el. Az írónő mindkettőnek szívesen tett eleget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában