Busszal szállítják át a tanulókat

2023.02.06. 15:30

Feltehetően a héten befejeződik a kazánjavítás a szárazréti tagiskolában

Néhány nappal ezelőtt már megírtuk, hogy január 30-a óta nem működik a fűtés a Székesfehérvári Vörösmarty Mihály Általános Iskola Farkasvermi Úti Tagiskolájában, ezért a tanulókat ideiglenesen a főintézménybe vitték át, hogy biztosítsák nekik erre az időre is az oktatást és a felügyeletet.

Déri Brenda

Forrás: Google Maps

Azonban e hét hétfőtől, február 6-ától – valószínűleg a székhelyintézmény befogadóképességének korlátai miatt – áthelyezték a diákokat a Székesfehérvári Vasvári Pál Általános Iskola Bory Jenő Tagiskolájába a kazán javításának idejére. A Székesfehérvári Tankerületi Központ igazgatójától, Török Szabolcstól megtudtuk, hogy múlt hétvégén készítettek a szülők körében egy, a gyermekek szállítására vonatkozó felmérést, melyben 33 tanuló részére kértek szállítást. 

– A Székesfehérvári Tankerületi Központ egy buszt biztosít a reggeli és a délutáni gyermekszállításra. Jelen információink szerint a héten a kazán javítása befejeződik – árulta el Török Szabolcs.

Mindeközben közösségi oldalán a városrész önkormányzati képviselője, Szigli István közzétette, az előzetes igényfelmérést követően az ideiglenes iskolajárat a szárazréti iskola udvarából 7.20 órakor indul és 7.35 óra környékén ér a Bory-iskolába, míg onnan az iskola végén 15.30-kor indul vissza és 15.45 óra körül ér a szárazréti iskolaudvarhoz.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában