A segítség egész évben jól jön

2023.01.26. 12:07

Megugrott az adományozók száma a Kríziskezelő Központban

Másfél héttel ezelőtti cikkünkben már beszámoltunk arról, hogy Székesfehérváron jelenleg hányan lehetnek az utcán, azok az emberek, akiknek nincs biztos fedél a fejük fölött.

Déri Brenda

Illusztráció

Forrás: Pixabay

Akkor többek között Zsabka Attila, a Kríziskezelő Központ vezetője azt is elárulta, hogy náluk milyen átmeneti szállás-és menedékhelyek vannak, ahol megszállhatnak a rászorulók, illetve milyen egyéb lehetőségekkel – ételosztás, tisztálkodás, pihenés, mosás- tudnak segíteni nekik. Habár a központ igyekszik minden olyan körülményt megteremteni, ami élhetőbbé teszi a betérők mindennapjait, azért nagyon szívesen fogadják az adományokat. A mostani időszakban elsősorban a férfi téli lábbelik jelentenének nekik nagy segítséget, amik legutóbbi cikkünk óta szerencsére szép számban érkeztek is.

A vezető tájékoztatta lapunkat arról, hogy az elmúlt egy-két hétben számottevően több adomány érkezett hozzájuk, köztük a már imént említett meleg lábbelik is. Ezenfelül pedig nem csak férfi, hanem női ruhadarabokat is kaptak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában