Frissen Fejérből

2023.01.27. 12:05

Lezárják a Malom és a Honvéd utca kereszteződését, a szennyvízcsatornát kell javítani

Szennyvízcsatorna gerincvezeték hibaelhárítási munka miatt várhatóanfebruár közepéig lezárják a Malom utca – Honvéd utca csomópontot január 31-én, kedden 9 órától - adta hírül az önkormányzat.

Házi Péter

Illusztráció

Forrás: Pixabay

Amint arról még tavaly beszámoltunk, a Tiszti Klub előtti részen fel kellett bontani az utat a gerincvezeték meghibásodása miatt, ám a szennyvízcsatorna felett tavaly végül helyreállították az utat, hogy az ünnepek alatt ne zavarja a terelés a forgalmat. 

Most viszont nekiállnak a valóban komplex munkának, ezzel a lezárással összefüggésben változik a forgalmi rend a környéken. A Honvéd utca várhatóan február közepéig csak a Móri út irányából lesz megközelíthető és a Móri út irányába hagyható el. Hogy az utcában biztosítani tudják a kétirányú forgalmat, az egyik oldalon tilos lesz megállni.

A Malom utca az Irányi Dániel utcától a Honvéd utcáig zsákutca lesz. Fontos, hogy az egyirányú forgalmi rendű Irányi Dániel utca forgalmi iránya megfordul, az utca a Malom utca irányából közelíthető meg és Móri út irányába hagyható el. A Malom utca Zichy liget és Honvéd utca közötti szakasza szintén zsákutca lesz, és a Zichy liget irányából közelíthető meg és hagyható el a Zichy ligeti csomópont érvényben lévő forgalmi rendjének megfelelően. A munkavégzéssel párhuzamosan a Móri úton változatlan forgalomkorlátozásokkal folytatódnak a közmű- és útrekonstrukciós munkálatok.

Amint arról néhány napja beszámoltunk, innen nem messze, a Bregyó köznél pedig feltehetően a sok bedobott törlőkendő okozott problémát a hálózaton, annak a hibának a feltárása, megkeresése még folyamatban van. Ha nem találják mg kamerával a hibát, szükséges lehet ott is a vezeték megbontása.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában