Mezőgazdasági és mezőgép kiállítás

2023.01.25. 21:00

A fővárosba is eljut a Sárosd Kapa-Kupa híre

Elkezdődött Budapesten a 41. AgromashEXPO Nemzetközi Mezőgazdasági és Mezőgép Kiállítás, melyen ezúttal a Sárosd Kapa-Kupa szervezői is képviseltetik magukat, nem is akárhogy!

Héjj Vivien

A versenypálya teljesítése helyett ezúttal a kerekek gyors cseréjével brillírozhatnak a vállalkozószelleműek

Fotó: Nagy Norbert / FMH

Az ország egyik, ha nem a legnagyobb mezőgazdasági és mezőgép kiállítása nyílt meg január 25-én. A négy napon át, egészen január 28-ig tartó rendezvényen a Sárosd Kapa-Kupa szervezői is képviseltetik magukat és az általuk megálmodott, Sárosdon meghonosított versenyt.

– Az egyik partnerünk régóta kiállító ezen a rendezvényen, és most újra meghívott minket, hogy legyünk ott velük. A felkérésnek nagy örömmel teszünk eleget, mind a négy napon reggeltől a délutáni zárásig kint leszünk, és az általuk kiállított versenykapákon tartunk kerékcserélő versenyt. – mondta a Hungexpo Budapest Kiállítási és Kongresszusi Központ területén megrendezett programról Sztupa Balázs, a Sárosd Kapa-Kupa szervezője, akitől azt is megtudtuk, komoly díjakért szállhatnak versenybe a rutinos kerékcserélők.

– Mindkét kereket le kell szedni, a gép mellé kell helyezni, majd vissza is kell szerelni. A szükséges eszközöket biztosítjuk, csak hajlandóság és versenyszellem kell hozzá, bárki kipróbálhatja és próbára teheti a gyorsaságát. A negyedik nap végén összesítjük az eredményeket, az első három helyezett tárgynyereményben részesül. – tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában