Végéhez ért az Adni Jó Kupa Baráti Kör Alapítvány gyűjtése

2022.12.19. 20:00

Közel 1,5 millió forint gyűlt össze a leukémiás kisfiú javára

Lezárult az Adni Jó Kupa Baráti Kör Alapítvány idei, több mint két hónapot felölelő adománygyűjtése. Az akció során a nehéz sorsú gyermekeknek készült ajándékcsomagok mellett pénzadományt is gyűjtöttek a leukémiával küzdő, három és fél éves Hunor számára.

Baráth Eszter

Fotó: Nagy Norbert / FMH

Az Adni Jó Kupa Baráti Kör Alapítvány adománygyűjtéséről többször is beszámoltunk az elmúlt hónapokban, mint ahogy arról is olvashattak portálunkon, hogy vasárnap már át is adták az adománycsomagokat a gyermekeknek. Az ünnepélyes átadó mellett a hétvégén került sor a mára már szintén hagyományos kispályás labdarúgó tornára is, ahol a sport és a szórakozás mellett az adománygyűjtés is tovább folytatódott.
Horváth Péter, az alapítvány kurátora közösségi oldalán számolt be arról, hogy a felajánlott sportrelikviák licitjein és a felajánlott összegekből több mint 1 millió forint jött össze, amihez a torna során további 418 ezer forint gyűlt. Mindez azt jelenti, hogy összesen 1.465.622 forinttal tudták segíteni a három és fél éves Hunort és családját.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában