Frissen Fejérből

2022.12.18. 13:54

Csak úgy ragyogtak a szemek a Hiemer-házban

December 17-én zárult az Adni Jó Kupa Baráti Kör Alapítvány által szervezett adománygyűjtés, melyet másnap délelőtt osztottak ki a Hiemer Házban, a Szegényeket Támogató Alapítvány közreműködésével.

Hajdú Marianna

Fotó: Hajdú Marianna / Fejér Megyei Hírlap

Talán nem meglepő, hogy a gyerekek voltak a legizgatottabbak. A csomagok átvételekor alig tudták leplezni kíváncsiságukat, mit rejthetnek a szatyrok? De hát a gyerekek részéről nem erről kell, hogy szóljon a karácsony? Csak csillogjanak azok a szemek! Az adományoknak pont ez a célja.

– Nagyon büszkék vagyunk arra hogy már a negyedik alkalommal választotta az Adni Jó Kupa Alapítvány a Szegényeket Támogató Alapítványt (SZETA) választotta az együttműködésre a csomagok átadásában. Ez nagyon fontos számunkra, mert azt jelenti, hogy jól dolgozunk, az adományok jó helyre kerülnek és, hogy megbíznak bennünk – mondta – méltán büszkén – Szontaghné Kovács Erika, a SZETA szakmai vezetője.

 

A megajándékozottak részére két típusú csomaggal is készültek idén. Élelmiszer csomagokat kapott minden család, amelyek lisztet, olajat, cukrot, tésztát, kekszet, csokoládét, mogyorókrémet, rizst, pudingport, teát, sütőport, vaníliás cukrot és konzervet rejtettek. Azok a családok, ahol gyermek van, ott kornak és nemnek megfelelően játékok kerültek a csomagokba.

Szombaton délelőtt 118 család és 85 gyermek karácsonyát tették felhőtlenebbé az összegyűjtött adományokból. Cégek, vállalkozások, sportegyesületek, sportolók és magánszemélyek adományaiból valósult meg az a több tucatnyi csomag, ami válogatott finomságok mellett, a gyermekek megannyi boldog pillanatát szolgáló játékokat rejtett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában