Több, mint tíz év után távozott

2022.12.01. 13:37

A Városházán köszöntötték Szabó Ernőt, a Tóvárosi Lakásfenntartó Szövetkezet korábbi elnökét

A Városházán köszöntötték csütörtökön Szabó Ernőt, aki több mint 10 év után távozott a Tóvárosi Lakásfenntartó Szövetkezet elnöki posztjáról. Dr. Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila alpolgármester köszönetét fejezte ki a lakóközösségért végzett áldozatos munkájáért. Szabó Ernő a SZÉPHŐ Zrt-nél folytatja pályafutását, az elnöki feladatokat Gyovai László vette át.

Havasi Tímea / ÖKK

Fotós: Ostorházi Helga / ÖKK

Szabó Ernő elnökként összesen 11 évet töltött a Tóvárosi Lakásfenntartó Szövetkezetnél, melyhez közel 1.100 albetét, vagyis 903 lakás, egy 45 lakásos társasház, 108 garázs, 7 üzlet és egyéb egységek tartoznak. Az ingatlanok kezelésével kapcsolatos sokrétű feladatkörét 9 munkavállalóval közösen látta el. Komoly eredménynek tekinti, hogy az épületek karbantartottságát, műszaki színvonalát és biztonságát – beleértve többek között az érintésvédelmet, a villámvédelmet és a tűzvédelmet – magas szintre emelték. Az összes épületben kicserélték, felújították a villamoshálózatot, a szennyvízhálózatot, elkezdték a melegvizes vezetékek cseréjét, és modernizálták a vízórákat is.

Mint elmondta, emelt fővel és büszkén tekint vissza az elmúlt évekre, hiszen sikerült komoly eredményeket letenni az asztalra. Pályafutását a SZÉPHŐ Zrt-nél folytatja hasonló, ingatlankezeléssel foglalkozó feladatkörben.

Dr. Cser-Palkovics András polgármester és Mészáros Attila alpolgármester a Városházán köszöntötték Szabó Ernőt, és mondtak köszönetet a lakóközösségért végzett áldozatos, elkötelezett és eredményes munkájáért.

A Tóvárosi Lakásfenntartó Szövetkezet elnöki posztját Gyovai László vette át.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában