A mosolygós arcokért

2022.11.30. 13:00

Célegyenesbe ért a megyei gyűjtőakció

Három mikulás csomaggyűjtő rendezvényt is lesz a megyénkben, melynek célja, hogy Andi bohóc kezdeményezéséről minél többen tudomást szerezzenek és hozzájárulhassanak a hátrányos helyzetű gyerkőcök karácsonyához.

Kecskés Zoltán

Forrás: Szervező

Ahogy a szervezőtől megtudtuk, nagyon büszke az idei összefogásra, hiszen ebben a nehéz helyzetben is folyamatosan érkeznek a felajánlások, ráadásul a következő napokban több mikulásváró eseménnyel is készülnek, melynek belépője egy-egy mikuláscsomag lesz.

– Nagyon örülünk minden egyes csomagnak és nem lehetünk eléggé hálásak a közel ötven gyűjtőponton dolgozó önkénteseknek sem, akik a gyermekek boldogságáért és mosolyáért dolgoznak. Itt szeretném megragadni az alkalmat, hogy a mikulásváró bulik helyszíneinek is megköszönjem a csatlakozást, ugyanis belépőjegyként kvázi mikuláscsomagokat gyűjtenek a részünkre. December 2-án 21 órától Seregélyes-Szőlőhegyi Presszóban, december 5-én 16:00-tól az agárdi Baljer pékségben, valamint december 9-én, 17:30-tól a székesfehérvári Ring Sarok Sörözőbe várják az érdeklődőket. Sőt, a december 5-i szervezők Agárdon felajánlottak egy 10 személyes sültes tálat karácsonyra az anyaotthonnak és 4-4 diós, mákos bejglit.A fehérvári anyaotthon vezetői nagyon meghatódtak a hír hallatán – számolt be portálunknak Andi bohóc.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában