A közösség ereje

2022.10.03. 16:00

Lakhatatlanná vált a 72 éves jenői férfi háza – szakembert keresnek!

Az alábbi kérést, amit egy nádasdladányi nő osztott meg a legnagyobb közösségi oldalon, nagy számban adták tovább Fejér és nem Fejér megyei emberek egyaránt.

Hajdú Marianna

Forrás: Közösségi oldal

"Kedves ismerőseim és ismeretlenek! Soha nem posztoltam még ilyet, aki ismer, az tudja! (...) Szeretném bemutatni nektek Kiss Lászlót, villanyszerelő. Fejér megyében lakik, egy kis faluban, Jenőben" – kezdődik az ominózus bejegyzés. Az a bejegyzés, amihez csaknem hetven másik ember adta a nevét segítségképpen. S így folytatódik: "72 éves nyugdíjas, és a kollégám. Igen, a munkatársam. Eljött dolgozni, mert körülbelül egy hónapja majdnem leégett az egyébként is romos háza, és ezt szeretné egy kicsit lakhatóbbá tenni. (...) Hiszek az összefogás és a közösség erejében, hiszek abban, hogy vannak még segítőkész emberek. Biztos vagyok abban is, hogy lesz olyan ember, aki segíteni fog Lacinak. Egyedül nem boldogul, jön a tél, a hideg és a ház konkrétan életveszélyes."

A kolléganő írásában arra is kitér, mi az, amire Lászlónak szüksége lenne: ő csak egy ablakot szeretne, meg egy kőművest, aki azt a helyére rakja. A feladat könnyűnek tűnik, mégsem az. A poszt szerint ugyanis igazi szakember segítsége kellene, mivel félő, hogy ha az ablak a helyére kerülne, a repedés miatt, ami a ház bal felső részén van, megindulna az egész épület. Elkél tehát a szakszerű segítség!

Az eredeti bejegyzést alább olvashatják:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában