Az Adni Jó Kupa Baráti Kör Alapítvány nagy célt tűzött ki

2022.10.24. 19:00

Kétszáz családot szeretnének támogatni, szükség van az összefogás erejére

Javában zajlik az Adni Jó Kupa Baráti Kör Alapítvány év végi adománygyűjtő akciója. Bár már rengeteg támogatás érkezett, a cél eléréséhez még elkél a segítség.

Baráth Eszter

Illusztráció

Forrás: Pexels

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, idén 14. alkalommal szervezi meg az Adni Jó Kupa Baráti Kör Alapítvány a labdarúgótornával egybekötött adománygyűjtő akcióját. Már javában zajlik a gyűjtés, amellyel az alapítvány célja, hogy karácsonyra 200 gyermeknek tudjanak új játékot vásárolni és ugyanennyi családnak állítsanak össze tartós élelmiszerekből álló csomagot. A szakmai segítséget idén is a SZETA biztosítja, hogy az adományok olyan helyre kerüljenek, ahol valóban nagy szükség van rájuk.

A kezdeményezés önkéntes segítői rengeteget járják a boltokat, hogy a hatósági áras termékekből a kellő mennyiséget meg tudják vásárolni. Ez viszont nem egyszerű, hiszen a legtöbb helyen csak korlátozott mennyiségben juthatnak hozzá. Éppen ezért általában ezekből fogy ki először a készlet a csomagok összeállítása során. A csomagokba kerül olaj, tej, liszt, rizs, tészta, mogyoróvaj, keksz, csokoládé, szaloncukor, pudingpor, vaníliás cukor, tea, konzervek és egyéb édességek, így ezek mindegyike nagy segítséget jelenthet.

A beérkező tárgyi adományok mellett az alapítvány aukcióra bocsátott sport relikviák segítségével igyekeznek elérni a kitűzött célt. November 13-ig Ocskay Gábor korcsolyájára és mellvédőjére lehet licitálni az alapítvány közösségi média oldalán, ahol az adományok leadásával kapcsolatban is érdeklődhetnek.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában