Frissen Fejérből

2022.09.16. 17:30

Két gyermekét és ikerterhes feleségét hagyta hátra a fiatalon elhunyt iváncsai családapa

Negyvenhárom évesen hunyt el az iváncsai önkormányzat korábbi munkatársa, Majer Mihály. A családapa két kamaszgyermeket hagyott maga után, felesége pedig novemberre várja ikergyermekeiket.

Baráth Eszter

Forrás: Pexels.com

Tragikusan fiatalon, mindössze 43 évesen vesztette életét az iváncsai családapa. Feleségének és gyermekeinek nemcsak a gyásszal és az apa után maradt űrrel kell megbirkózniuk, hanem minden nehézséggel, amivel most magukra maradtak. Iváncsa önkormányzata azonnal támogatást nyújtott a családnak. Dani Csilla családsegítő kérdésünkre elmondta, hogy az elmúlt órákban az ország különböző pontjáról érkeztek felajánlások, de továbbra is szükség van a segítségre.

A Majer családba hamarosan ikergyermekek érkeznek, ezért Molnár Tibor a település polgármestere a közösségi médián keresztül tett felhívásában azt kéri, hogy akinek van feleslegessé vált, ikrek számára alkalmas babakocsi, kiságy, vagy babaruha, amit felajánlana, keresse Dani Csillát, családsegítőt a 06/70-673-1530-as telefonszámon. A félárván maradt, 15-16 éves, körülbelül 160-165 centiméter magas kamaszfiúk számára felajánlott ruhákkal szintén a családsegítőt kereshetik.

Azok, akik tárgyakkal nem tudnak, de szeretnének segíteni, pénzadomány formájában az alábbi számlaszámon tehetik meg: Majerné Szabó Judit, 12010374-01061650-00100008 (Raiffeisen Bank)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában