Augusztus 20-ig

2022.08.16. 21:00

Várják a jelöléseket a közszolgálatban dolgozók elismerésére

Idén is átadja a közszolgálatban dolgozók elismerésére alapított díját az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért.

szekesfehervar.hu

A szervezet augusztus 20-ig várja a javaslatokat a díjazottakra. Székesfehérváron körülbelül kétszázra tehető azon civil szervezeteknek a száma, melyek aktív, folyamatos munkát végeznek, számos feladatot átvállalva ezzel az Önkormányzattól. A civilek fontos partnerei a helyi közszolgáltatások szervezői, az önkormányzati intézmények, a közszolgáltató cégek, állami szervezetek. A közszolgáltatásban dolgozók és az egyesületek, alapítványok közötti napi kapcsolattartás, a partnerség és a közös munka alapjaiban határozza meg a civil szektor sikeres működését.

Az Alapítvány a Székesfehérvári Fogyasztóvédelemért célja, hogy évről évre elismerje és megköszönje a közszolgáltatásban dolgozók munkáját. Az oklevelet olyan magánszemély kaphatja, aki legalább öt éve dolgozik állami, önkormányzati intézménynél, szervezetnél vagy többségi önkormányzati tulajdonú vállalkozásnál a megyeszékhelyen. Évente maximum három fő részére adományozható az oklevél. A jelöltekre bárki tehet javaslatot a [email protected] címen augusztus 20-ig. Az okleveleket szeptemberben, a Székesfehérvári Civil Napon adják át a jutalmazottaknak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában