Ahol a gazdák hősökké válnak

2022.08.21. 17:00

A sár juttatja eszünkbe – jövő hétvégén újra Kapa-Kupa Sárosdon

Hamarosan ismét beizzítják a kapálógépeket a sárosdi lovaspályán, hogy kiderüljön, ki a legjobb a mezőnyben.

Kecskés Zoltán

Dagonyázásra fel – hamarosan beizzítják a kapálógépeket Sárosdon.

Forrás: FG/Archív

Egy motorsport mindenek felett, mert ide nem a megszokott járgánnyal érkeznek a versenyzők. Az elmúlt napok csapadékos időjárásának bizonyára a Sárosd Kapa-Kupa Kapálógép Motorsport Egyesületnél is örülnek és jövő hét utolsó napján sem lennének szomorúak, ha érkezne némi utánpótlás. 

A kapálógép szerelmesei ugyanis a több mint 600 méteres akadályokkal teli, saras pályán mérhetik össze tudásukat, immáron hetedik alkalommal.  A móka és a vidámság jegyében rendezett versenyen a kötelező öltözet sem semmi: kantáros nadrág, kockás ing, gumicsizma és fejfedő. Abban is biztosak lehetünk, hogy a résztvevők idén sem maradnak szárazon!

A műsorvezető Lórán Barnabás humorista, szintén izgatottan várja a napot.

Íme egy kis kedvcsináló videó! Ahogy szokták volt mondani Sárosdon, akit egyszer is megcsapott a benzingőz itt, vagy kapott egy kis adrenalinfröccsöt versenyzőként, annak nem kérdés, hol volt és hol lesz augusztus utolsó hétvégéjén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában