Indulhat a szavazás!

2022.07.30. 10:03

Az első megmérettetésen már túl vannak a Seuso Tehetségkutató Gála versenyzői

Az izgalmakban és magas színvonalú előadásokban is bővelkedő zárt körben lezajlott előválogatáson július 29-én.Az eseményen huszonnégy produkció szereplői vettek részt.

Hajdú Marianna

Már az előválogatáson látni lehetett: komoly mezőny indul majd a Seuso Tehetségkutató Gála idei versenyén

Forrás: Szervezők

Idén már negyedik alkalommal rendezik meg Polgárdiban a Seuso Tehetségkutató Gálát - a Polgárdi Nyári Fesztivál keretében - augusztus 18-án. A tehetséges előadók július 20-ig küldhették meg jelentkezésüket, ami alapján 24-en bizonyíthatták rátermettségüket a 29-én délután lezajlott előválogatón. A tehetségüket megmutatni kívánók között akadtak a szervezők számára már ismerős arcok, de sok új jelentkező is érkezett. Az ország szinte minden szegletéből jelentkeztek a versenyre.

Az előválogatáson mindenkiről egységes, professzionális videófelvétel készült a Polgárdi Polgármesteri Hivatal nagytermében. A táncos-zenés-énekes előadások a felkerülnek a Seuso Tehetségkutató Gála közösségi oldalára. A közösségi oldalon lehet majd szavazni a produkciókra. A beérkező szavazatok és a zsűri együttes döntése alapján születik meg, hogy melyik 12+3 produkció jut be a Gála színpadára. Szavazni egészen augusztus 10-én 12.00 óráig lehet. 

A szervezők meglátása szerint a július 29-i felvételek tapasztalataiból kiindulva színes műsorra és sok igazán erős produkcióra lehet számítani. A műsorszámokat a tavalyi évhez hasonlóan három tagú szakmai zsűri értékeli majd élőben, akiknek kilétére természetesen még nem deríthetünk fényt. Az azonban nem titok, hogy az est házigazdája és műsorvezetője a népszerű énekes, a Back to Black együttes frontembereként hírnevet szerző Bebe lesz. A közönségdíj és a különdíjak elnyerői mellett az első helyezett sem jár majd rosszul: a gála abszolút győztese ugyanis 150 ezer forinttal távozhat a rendezvényről. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában