Frissen Fejérből

2022.06.13. 08:00

A pedagógusok munkáját ismerték el Dunaújvárosban

Pintér Tamás polgármester és Barta Endre humán ügyekért felelős alpolgármester átadták az idei pedagógusdíjakat a Városháza C szárnyának rendezvénytermében.

Dunaújvárosi Hírlap

Idén is átadták az elismeréseket

Forrás: Zsedrovits Eniko

Dunaújváros Érdemes Pedagógusa díjat kapott: Horváth Éva, az Arany iskola és Pók-Németh Katalin, a Vasvári iskola pedagógusa. A Dunaújváros Oktatásügyéért díjat idén Pálné Kellner Márta, a Dózsa iskola igazgatóhelyettese, Szalai Ildikó, a Móricz iskola tanára, Tóth Géza, a Vasvári pedagógusa, Chrenóczy-Nagy Attiláné, a Dunaújvárosi Óvoda óvodapedagógusa és Gyenes Józsefné, a Dunaújvárosi Óvoda vezetője vehette át. 

A Pedagógus Életpályáért emlékérmet Szeppesyné Azari Éva Beatrixnek, Baksa Juditnak, Rohonczi Istvánnak, Csibyné Vajda Tímeának, Móró Józsefnének, Gerencsér Tamásnak, Vadászné Kéri Adrienn-nek, Józan Lajosnak, Simonné Nagy Zsuzsannának, Nagy Évának, Knódel Györgynek, Gubán Zsuzsannának, Józsáné Barabás Magdolnának, Juhász Bélánénak, Klamerusz Ilona Máriának, Mázikné Pomázi Ildikónak, Puskásné Hilbert Katalin Erzsébetnek és dr. Baráthné Süki Jolánnak ítélte oda a közgyűlés.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában