Frissen Fejérből

2022.04.19. 07:30

Épül, szépül Csór

Hamarosan újabb fejlesztések kezdődnek a községben, ugyanis a napokban a polgármester, Csete Krisztián számos sikeresen elnyert pályázatról számolt be a Magyar falu program keretén belül.

Déri Brenda

Hamarosan újabb fejlesztések kezdődnek Csóron

Forrás: Fehér Gábor / FMH-archív

Ami az elmúlt évek fejlesztéseit illeti, rengeteg beruházás tudott megvalósulni Csóron, ami most tovább folytatódhat. – A Magyar falu program keretén belül beadott pályázataink pozitív elbírálásban részesültek – olvasható a polgármester közösségi oldalán. Bejegyzéséből kiderül: megújul a Magyar utcában található szolgálati lakás. Tetőcsere és energetikai felújítás valósulhat meg mintegy 19 millió forintból. Útfelújítás várható a Felsőtabán utca egy szakaszán és járdafelújítás az Ady Endre utca egy részén. Előbbire közel 14 millió forint áll rendelkezésre, utóbbira 10 millió. Tatarozni fogják a ravatalozót és létesítenek egy urnafalat is megközelítőleg 16 millió forintból. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában