Teljes megsemmisülés

2022.03.12. 12:00

Eltitkolt érdekeltsége van Márton Rolandnak

A székesfehérvári baloldal a teljes megsemmisülés felé tart – fogalmazott a Fidesz helyi frakcióvezetője, miután kiderült, Márton Roland vagyonbevallásában nem tüntette fel céges érdekeltségét.

FMH

Márton Roland „elfelejtett ezt-azt”

Forrás: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

– Meglepődéssel és megdöbbenéssel olvastuk a pénteki sajtóhíreket, melyek szerint Ráczné Földi Judit után városunk másik prominens baloldali politikusa, Márton Roland is elfelejtett ezt-azt feltüntetni a vagyonbevallásában – kezdte a péntek reggeli sajtótájékoztatót Molnár Tamás, a Fidesz helyi frakciójának vezetője.

 

Amint arról lapunk is beszámolt, az ellenzék frakció­vezetője, Márton Roland vagyonnyilatkozatában nem tüntette fel, hogy 25 százalékban az IGARMIX Takarmánykeverő Kft. tulajdonosa.

 

Molnár Tamás kiemelte, az eset azért is furcsa, mert Márton a Magyar Szocialista Párt etikai bizottságának elnöke, így ha valakinek, akkor neki tisztában kellene lennie azzal, hogy mik azok a fontos elvárások, szabályok, amelyek mentén a vagyonnyilatkozatot el kell készíteni.

 

– Láthatjuk azt, hogy az elmúlt napokban, hetekben a Magyar Szocialista Párt és a baloldal környékéről folyamatosan érkeznek az információk azokról a visszaélésekről, korrupciógyanús esetekről, amelyek gyakorlatilag behálózták az elmúlt éveket is – fogalmazott Molnár Tamás.

 

– Ráczné Földi Judit az offshore cégekkel, most pedig Márton Roland az eltitkolt agrárcégével gyakorlatilag a teljes hitelességet rombolta le. A székesfehérvári baloldal a teljes megsemmisülés felé tart – tette hozzá a frakcióvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában